Valmennuspaketit

Tutustumistreeni tai yksittäinen treeni

Jos epäröit olenko oikea personal trainer sinulle, voit varata tutustumistreenin, joka ei edellytä jatkositoutumista.

 
Mikäli olet jo kokenut kuntoilija, mutta tuntuu, että kehitys junnaa paikallaan, voit tulla ohjaukseeni hakemaan lisävirtaa vaikka vain yhden treenin ajaksi.

Treenipaketti

Suunnittelen sinua kuunnellen treenipaketin, joka vastaa lähtökuntoasi ja tähtää tavoitteittesi toteutumiseen.

Sinä määrittelet kuinka usein haluat tai pystyt harjoittelemaan. Treenin teho määritellään sen mukaan miten haluat kehittyä.  

Olen mukana jokaisessa treenissäsi tai opastan vain alkuun ja treenaat tekemälläni ohjelmalla omatoimisesti.


Parhaat tulokset saavutetaan kun ymmärrät, että muutos ei tapahdu hetkessä. Mitä pidempi ja kokonaisvaltaisempi treenipaketti suunnitellaan, sitä varmemmin saat pysyviä tuloksia. 

Ravinto-ohjelmat

Saat minulta yksilöllisen harjoitteluasi tukevan ravinto-ohjelman. 

Vaikka kärsisitkin ylipainosta voi ongelmasi olla, että syöt liian vähän. Tai liian harvoin.


Riittävä ja säännöllinen ravinnonsaanti pitää aineenvaihdunnan aktiivisena. Kun olet aina kylläinen et sorru naposteluun. 

Unohda ihmedieetit ja opettele syömään terveellisesti, monipuolisesti ja säännöllisesti. Etävalmennus


Asiakassuhde etänä on toimiva valmennuksen muoto, mikäli perusasiat ovat kunnossa. Olen itsekin ollut valmennettavana onnistuneissa etävalmennuksissa.

Paras alku saadaan kuitenkin kun treenaamme yhdessä vähintään kerran. Mikäli se ei ole mahdollista esimerkiksi etäisyyden vuoksi, voimme hyödyntää videopuheluyhteyksiä ja harjoituksien videoimista. Tästäkin on toimivia kokemuksia.

Tapahtui valmennus sitten fyysisesti yhdessä tai etänä, on jokainen treeni- ja ravinto-ohjelma yksilöllisesti aina Sinulle räätälöity.  

Kehonrakennus- tai fitnesskilpailut


Onko tavoitteesi saada kehonrakentajan tai fitnesskilpailijan vartalo? 


Tähtäätkö kisalavoille vai haluatko vain yksinkertaisesti saada itsesi elämäsi kuntoon ja katsoa millainen sixpack siellä vatsarasvan alla lymyilee?


Tämä valmennuspaketti edellyttää sinulta lujaa sitoutumista ja vahvaa motivaatiota. Muista kuitenkin, että kaikki on mahdollista jos itse sitä haluat. 

Minulta ja yhteistyökumppaneiltani saat tavoitteesi toteuttamiseen kaiken tarvittavan, mukaan lukien esimerkiksi kisadieettisuunnittelun ja poseraausvalmennuksen.